Project:
Health Trail - Goranski Park

30.11.2015.

Ministarstvo građevine, saobraćaja i infrastrukture podržalo je projekat izgradnje I faze Staze zdravlja kroz Goranski park u Bečeju. 
Izgradnja ove pešačke staze kroz park podrazumeva: postavljanje behaton ploča i ivičnjaka, primerenih parku, od ulaza u park do njegovog centralnog dela i oko njega. Iz dobijenih sredstava ovog projekta biće izgrađena desna strana staze od ulaza  u park.  Radove na izgradnji staze izvodi bečejska firma PAP – TERM. Ukupna vrednost realizacije projekta izgradnje prve faze staze iznosi 1.422.000, od čega je iznos kojim Ministarstvo podržava projekat: 900.000. Ostali deo sredstava je obezbedila Lokalna samouprava.

Izgradnja druge faze staze zdravlja

Ministstarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure podržalo je nastavak izgradnje Staze zdravlja u Goranskom parku u Bečeju. Takodje, realizaciju projekta je podržala , svojim sredstvima i Lokalna samouprava , a projekat je realizovala Ekološka mreža Panonika. Pored behaton staze posut je i sitan kamen na stazama gde se nalaze rundele i žive ograde.  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je učestvovalo u realizaciji ovog projekta sa 900.000 din. Ostali deo sredstava je obezbedila Lokalna samouprava.  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now